Woensdag 8 mei Private Shopping Experience

The event is expired

Wat is er gezelliger dan samen met je vriendinnen (min. 5) genieten van een kinderkledingparty op een leuke locatie in Son en Breugel en pak 60% korting op alle merk kleding wanneer jullie samen 5 stuks of meer aankopen samen? Nodig je vriendinnen, familieleden, collega’s of kennissen uit en laat ons de rest regelen! Wij zorgen voor een sfeervolle setting en een uitgebreid assortiment aan kinderkleding van merken als Like Flo, Noppies, Name it, Retour, Vingino, Mayoral, Jubel, Jack en Jones, Indian Blue Jeans, Moonrise en nog veel meer. En mocht je willen, de kids mogen mee en daar bouwen we onze speelset voor op.

Kom langs op een moment dat voor jou en je gasten past, en geniet van een avond of middag vol mode en gezelligheid. Bij binnenkomst staat alles al voor je klaar en ligt de roze loper uit. Voor zowel jongens als meisjes hebben we de maten 44 tm 176.

Als gastvrouw krijg je een leuke verrassing als bedankje voor het organiseren van deze bijeenkomst. En om de middag/avond nog gezelliger te maken, bieden wij een hapje en een drankje aan voor alle aanwezigen.

Dus waar wacht je nog op? Nodig je vriendinnen uit en beleef samen een onvergetelijke dag vol mode en plezier!

Evenement informatie

mei 8, 2024 15:00
mei 8, 2024 20:30
Ekkersrijt 1113, Son